Kinderbrillen

Kinderbrillen

Wanneer uw kind een bril moet gaan dragen, wilt u natuurlijk dat uw zoon of dochter een leuke, stoere bril kunt uitzoeken. Maar hij moet ook tegen een stootje kunnen. We zien dat de trend in kinderbrillen die volgt van de volwassene.  Daarom zorgen wij dat we steeds een leuke collectie kinderbrillen hebben.

Kinderglazen

Maar wat misschien nog wel belangrijker is, zijn de brillenglazen. Een kinderbril moet aan diverse eisen voldoen. Kraswerende brillenglazen met een hoge UV-bescherming zijn een must voor jonge ogen.

Airwear Junior brillenglazen zijn de duurzaamste, meest kraswerende brillenglazen die beschikbaar zijn voor kinderen. 
Licht, dun en duurzaam - om de dagelijkse eisen aan te kunnen die kinderen stellen aan hun bril. 

Omdat onze ogen het gevoeligst voor UV zijn wanneer we jong zijn, biedt Airwear Junior volledige UV-bescherming; 100% van UVA en UVB wordt geblokkeerd.

Heeft uw kind een iets hogere sterkte dan zijn er ook extra dunne glazen. Deze zijn natuurlijk ook voorzien van een UV bescherming.

Om het voor u overzichtelijk te maken hebben al onze kinderbrillen een complete prijs.

U koopt een kinderbril inclusief UV beschermende glazen voor € 180.00

Wij hebben ook een kinder-spaarplan. U spaart dan anderhalf jaar voor een nieuwe bril. In die periode kunt u een extra bril of zonnebril aanschaffen met 50% korting. Ook wanneer uw kind nieuwe glazen nodig heeft krijgt u 50% korting.

*Informeert u in de winkel naar de voorwaarden.